Tarantino, Pitt, Robbie i DiCaprio poharali Cannes

Jedan uvaženi filmski kritičar koji je sinoć prisustvovao Tarantinovoj premijeri filma “Once Upon a Time in Hollywood” na svom je Twitteru napisao da je toliko oduševljen viđenim te ne bi promijenio niti jednu sekundu filma. To je samo jedna od bezbroj pozitivnih kritika za film koji se već nametnuo kao pretendent za glavnu nagradu festivala u Cannesu. Tarantino je na službenoj press konferenciji zamolio kritičare i sve uzvanike da ne otkrivaju spoilere kako bi ostatak svijeta neometano uživao u ovom djelu, koje će svoju službenu premijeru imati u srpnju ove godine.

Koliko su svi u ekstazi oko novog Tarantinovog uratka dokazuje i ocjena 9.8 (od mogućih 10) na stranici IMDB. Nakon premijere publika se digla na noge i punih 9 minuta pljeskala redatelju i cijeloj glumačkoj postavi što je rijedak slučaj danas. Mnogi uspoređuju “Once Upon a Time in Hollywood” s Tarantinovim najvećim hitom “Pulp Fiction” te kažu da je film surovo humorističan, napet, zanimljiv a kraj su opisali riječima “Holy Fuck”.

Svaki kritičar ima svog favorita, neki hvale Pitta, neki kažu da je DiCaprio dao ulogu života, Margot Robbie je po mišljenju mnogih briljirala u ulozi Sharon Tate, a Tarantino je, kako pišu, stvorio još jedno remek djelo koje će se upisati u filmsku povijest. Na dan premijere je objavljen i trailer koji možete pogledati u nastavku.

Tags

Dodaj komentar

Your email is safe with us.

Sign In CityGuide.ba

Za brži login koriste Vaše profile na socijalnim mrežama,

ili

Detalji računa će biti potvrđeni putem e-pošte.

Resetujte vašu lozinku