NAJSAVREMENIJI CENTAR ZA KARDIOVASKULARNE BOLESTI U REGIJI

Zdravstvena ustanova Specijalna Bolnica “Centar za srce BH” Tuzla je jedna od najmodernijih specijaliziranih zdravstvenih institucija u Evropi. U savremenom objektu sa najmodernijom opremom i timom vrhunskih stručnjaka možete dobiti medicinske usluge iz oblasti kardiologije, interventne kardiologije, kardiohirurgije, vaskularne hirurgije, interne medicine, gastroenterologije, urologije, kao i radiološke dijagnostike i baromedicine. 

Recepcija

Bolnički dio raspolaže sa 57 kreveta, 12 kreveta u jedinici intenzivne njege, 3 hirurške operacione sale, 1 operaciona sala za dnevnu hirurgiju, 3 najsavremenije angio sale, 8 kabineta i ambulanti, radiološki kabinet, CT dijagnostiku, urgentni prijem, laboratorija, transfuzija i sve druge neophodne sadržaje te s razlogom je svrstana u najmoderniju zdravstvenu instituciju u ovom dijelu Evrope. Centar se sastoji iz posebno dizajniranog bolničkog kompleksa koji u funkcionalnom prostoru obuhvata medicinski, edukativni, kongresni i hotelski dio. Centar je obezbjedio odličan pristup ustanovi sa čuvanim parking prostorom i garažom.  

HOTELSKI KAPACITETI

Hotel Most u sklopu Centra za srce BH je nenadmašna destinacija za konferencije, simpozije, sastanke i druga događanja. Elegantna, moderna kongresna sala, površine 120 metara kvadratnih, ima visoke stropove, prirodno dnevno svjetlo te dovoljno prostora za do 120 učesnika za prezentaciju ili poslovni sastanak. Prethodi joj veliko predfunkcionalno područje/ predvorje, također s prirodnim svjetlom, idealno za konferencijske prijave, izložbeni prostor, kafe ili snack pauze.

Kongresna sala

Ako pak želite proširiti svoje gurmanske doživljaje, svakako posjetite restoran hotela Most koji se nalazi na prvom  spratu Centra za srce BH, u skopu hotela Most. Udobnost i ugodna atmosfera, profesionalnost i ljubaznost osoblja uz nezaobilazne gastronomske užitke i delicije vrhunac su ponude ovog restorana. U ponudi su vrhunski gastronomski specijaliteti, domaća i internacionalna jela kvalitetno pripremljena i profesionalno poslužena te novi kulinarski trendovi Master šefa kuhinje. U svakodnevnoj ponudi možete naći široku lepezu nacionalnih jela, ali i gostovanja najpoznatijih europskih i orijentalnih kuhinja, bogati jelovnik hladnih i toplih jela, salata, te nadaleko poznatih bosansko hercegovačkih slastica.

Restoran Most

Nenametljiva elegancija i elegantan dizajn odlike su svake sobe i apartmana u Hotelu Most. Vrhunska kvaliteta izrade ogleda se u svakom detalju, a pažljivo odabrane boje i materijali reflektiraju ljepotu i ujedno jednostavnost Hotela Most. Svaka od naših bogato opremljenih soba nudi udobnost i eleganciju. Raskošno namještene, s prostranom kupaonicom, dnevnim svjetlom  i panoramskim pogledom garancija su da će vaš posjet biti poseban. Sobe imaju sve potrebno kako biste ostali povezani s ostatkom svijeta ili se jednostavno opustili u svom boravku i zaboravili da taj svijet uopće postoji.

Sobe

Dodaj komentar

Your email is safe with us.

Sign In CityGuide.ba

Za brži login koriste Vaše profile na socijalnim mrežama,

ili

Detalji računa će biti potvrđeni putem e-pošte.

Resetujte vašu lozinku